Bosch Security Systems ja Sony panid aluse partnerlusele videoturvarakenduste alal

15.11.2016 | Bosch Group | Ettevõtte uudised

• Need kaks ettevõtet ühendavad oma jõud tehnilise koostöö kaudu videoturvalahenduste alal
  • Sony kõrge pildikvaliteet koos Boschi kogemusega videoanalüütika alal ja ülitõhusa bitikiirusega annavad eelised mõlema ettevõtte klientidele ning kehtestavad uued standardid
  • Bosch Security Systemsi müügi- ja turundusorganisatsioon teenindab ja toetab kõiki Sony videoturvarakenduste kliente kogu maailmas, välja arvatud Jaapanis

Grasbrunn, Saksamaa / Tokyo, Jaapan – Bosch Security Systems ja Sony Corporation sõlmisid lepingu äripartnerlussuhete loomiseks, et teha koostööd uudsete toodete ja lahenduste väljatöötamisel videopõhiste turvarakenduste valdkonnas. Alates 2017. aasta algusest ühendavad kaks ettevõtet oma tehnoloogiaalased teadmised, et seada uued standardid kõrg- ja madalresolutsiooniga videokujutiste alal. Ühe osana partnerluslepingust hakkab Sony videoturvarakenduste kliente teenindama ja toetama kõikidel turgudel, välja arvatud Jaapanis, Bosch Security Systemsi müügi- ja turundusorganisatsioon. Partnerluse peab heaks kiitma ka konkurentsiamet.

Kui Sony toob partnerlusse oma juhtiva kogemuse videokujutiste kvaliteedi ja omaduste alal, siis Bosch lisab sellele tipptasemel laiaulatuslikud teadmised toimiva videoanalüütika vallas andmete tõlgendamiseks ning lisaks sellele uudsed tehnoloogiad, et tagada ülitõhusad bitikiirused ja minimaalsed nõuded salvestamisele. „Ühendades kahe juhtiva videoturvarakendusi pakkuva ettevõtte unikaalse tehnoloogilise pädevuse ja tugevused, toob see koostöö otsustava pöörde videoturvatööstusesse. Kliendid saavad nautida Sony ülimat pildikvaliteeti, nagu 4K lahendused, ja Boschi bitikiiruse juhtimise ning videoanalüütika tulemusi,” ütles Sony korporatsiooni pilditöötlusseadmete ja -lahenduste valdkonna asepresident ning professionaalsete toodete sektori president Toru Katsumoto. „See ainulaadne partnerlus toetab ka Boschi nägemust asjade internetist. Videoturvakaamerad, täpsemalt andmed, mida need koguvad, omavad tähtsat osa asjade interneti edasises arengus. Videokaameraid võib nimetada asjade interneti silmadeks,” selgitas Bosch Security Systemsi president Gert van Iperen.

Sony videoturvarakenduste kliente hakkab teenindama ja toetama Bosch Security Systemsi vastav müügi- ja turundusosakond, pakkudes üleilmselt müügijärgset teenindust ja väljaõpet erinevates keeltes enam kui 50 riigis. „Bosch Security Systemsi üleilmne organisatsioon toetab seda spetsiaalset müügi- ja turundusosakonda, mis vastutab Sony kaubamärgiga toodete ning Sony klientide esmaklassilise toe ja teeninduse eest, et nad saaksid oma äritegevusele hoogu juurde anda,” lisas van Iperen. Sony jätkab videoturvatoodete arendamist ja tootmist oma kaubamärgi nime all.

Bosch Security Systems

Carola Hehle