Sageli tagaplaanil, kuid alati asendamatu

This Flash Video Player requires the Adobe Flash Player.

Ohutu, mugav, sujuv:

Boschi tehnoloogiat võib leida kogu maailmas

Kedagi ei üllata, et peaaegu igas sõidukis teeb sõidu ohutuks, puhtaks ja ökonoomseks Boschi tehnoloogia. Lõppude lõpuks on Bosch üks maailma suurimaid autotööstuse tarnijaid. Paljude jaoks on Boschi nimi hästi tuntud ka elektritööriistadest või külmikutest rääkides.

Kuid kasulikud ja kõrgtehnoloogilised Boschi lahendused loovad turvalisust ja mugavust ka vähemtuntud kohtades. Mõned näited: Boschi tütarfirma Bosch Rexroth tarnitavad veo- ja juhtimislahendused toimivad masinates, mis täidavad teie hommikusöögilauale jõudvaid moosipurke või trükivad päevaseid ajalehti. Boschi pakendustehnoloogia tagab, et paljud farmaatsia- ning toidukaubad on pakitud puhtalt ning antiseptiliselt.

Tõhusad Boschi küttesüsteemid hoiavad tube soojana ja vett kuumana. Suurtel üritustel ning hoonetes annab tooni ja hoiab külastajaid vigastustest Boschi uusim turva- ja ehitustehnoloogia.

Siis on veel palju Boschi keskkonnasõbralikke tooteid, nagu käigukastid tuuleturbiinidele, päikesepatareid ja moodulid, samuti kütusesäästlikud autotehnoloogiad - väike panus fossiilsete kütuste säästmisse.

Ja nagu eeltoodud näidetest näha, tähendab Boschi tehnoloogia turvalisust ja katkematut kulgu paljudel tuntud vaatamisväärsustel ning tuntud üritustel. Sageli tagaplaanil, kuid alati asendamatu.